Budget Autoglas: uw specialist in autoruiten

Een gebroken autoruit? Niet getreurd: Budget Autoglas helpt u uit de nood! Een ongeval of een inbraak is soms snel gebeurd. Daarom is het onze missie om elke klant zo snel mogelijk te helpen met de herstelling of de vervanging van hun autoruiten. Wij staan dan ook bekend om onze efficiënte en professionele service.

 

Wij herstellen uw autoruiten in een handomdraai. Of het nu gaat om een sterretje, een barst of een andere vorm van schade: uw autoruit is bij ons altijd in goede handen. Indien de schade te groot is en uw autoruit daarom vervangen moet worden, plaatsen wij snel en vakkundig een nieuwe ruit voor u. Ook voor het blinderen van autoruiten zijn wij uw specialist. Wij kunnen uw ruiten gedeeltelijk of volledig blinderen.

 

Een gebroken of gebarsten autoruit kan op elk moment van de dag voorkomen. Daarom staan wij dag en nacht voor u klaar. U kunt ons 24 uur op 24 bereiken bij diverse problemen met uw autoruit. Wij zijn gevestigd in Sint-Niklaas, maar voeren herstellingen op verplaatsing uit in heel het Vlaams Gewest. Op deze manier kunt u van onze mobiele service gebruik maken, waar u zich in Vlaanderen ook bevindt.

 

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een gegarandeerd uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij houden bovendien regelmatig speciale acties, zodat wij u keer op keer een uitstekende service bieden. Ontdek ons aanbod en profiteer van onze scherpe prijzen.

 

Geef uw autoruiten een behandeling op maat en kies voor Budget Autoglas! Contacteer ons telefonisch of via e-mail voor een herstelling op verplaatsing of voor een afspraak. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8u tot 20u.